Головна / Новини / Події / Міжнародний форум фахівців у галузі освітніх вимірювань

Міжнародний форум фахівців у галузі освітніх вимірювань

Модератор: доктор педагогічних наук, професор Сергієнко В.П.
Секретар: аспірантка кафедри комп'ютерної інженерії Кухар Л.О.

01 червня 2012 року в рамках виконання проекту «Освітні вимірювання, адаптовані до стандартів ЄС» за програмою Європейського Союзу TEMPUS на базі Інституту інформатики НПУ імені М.П. Драгоманова 01 червня 2012 р. відбувся Міжнародний форум фахівців у галузі освітніх вимірювань.

Робота Форуму проходила у форматі пленарного і семи секційних засідань. Першим етапом було пленарне засідання. Відкрив засідання перший заступник голови, перший проректор НПУ імені М.П. Драгоманова професор Володимир Павлович Бех. З вітальним словом виступили координатор проекту, Сільвестров Дмитро Сергійович (Швеція), начальник відділу педагогічної освіти Міністерства освіти і науки України Бондаренко Сергій Іванович, директор Національного ТЕМПУС–офісу в Україні Шитікова Світлана Петрівна, член-кореспондент Національної Академії педагогічних наук України, директор Інституту вищої освіти НАПН України Степко Михайло Филимонович.

Учасники висловили подяку представництву Європейського Союзу та TEMPUS-офісу в Україні за підтримку цього заходу та організаторам Міжнародного форуму фахівців у галузі освітніх вимірювань – НПУ імені М.П. Драгоманова в особі ректора академіка, доктора філософських наук, професора Віктора Петровича Андрущенка. За результатами роботи видано матеріали Форуму. Рішення Форуму та матеріали надіслано до Міністерства освіти і науки України, інших профільних відомств. З метою поширення відомостей про проект та задля залучення широкого загалу здійснювалась Інтернет – трансляція пленарних засідань Форуму, запис журналістами 5–го каналу матеріалів про результати виконання проекту «Освітні вимірювання, адаптовані до стандартів ЄС» для телепередачі «Вікно в Європу».